Kom ook werken bij Gamma Karwei Van Neerbos
Van Neerbos

KARWEI Zaandam

Van Neerbos Bouwmarkten B.V. (VNB) is de grootste franchisenemer van Intergamma (GAMMA en KARWEI). In meer dan 150 winkels zetten 4500 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten optimaal te bedienen. Het servicekantoor is gevestigd in Reeuwijk.
Onze cultuur is het beste te omschrijven als no-nonsens met een hart! Onze enthousiaste, klantgerichte en deskundige medewerkers zijn de basis van ons succes.
Ons beleid is gericht op klant- en medewerkerstevredenheid, expansie en het behalen van schaalvoordeel. Dit doen we door het stimuleren van pro-actief gedrag en waar nodig het bewaken van de uniformiteit.

  

Contactgegevens

Telefoonnummer: 075 - 6318584
E-mail: zaandam@karwei.vnb-diy.com

Adresgegevens

Stormhoek 21
1506 SW
55244964


Beschikbare vacatures

Gave bijbaan als Hulpkracht bij KARWEI

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met gezellige collega’s? Die heb je dan nu gevonden! Als Hulpkracht/ verkoopmedewerker KARWEI ondersteun jij je collega’s waar nodig. Geen dag is hetzelfde, de werksfeer is goed en daarnaast kun je ...

Servicemedewerker

Wij zijn op zoek naar Servicebaliemedewerkers die hun talenten willen inzetten voor een topformule in een professionele omgeving voor de zaterdag en enkele avonden per week.   Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt deskundig ...