Kom ook werken bij Gamma Karwei Intergamma
Intergamma

Verhalen van collega's

Frank van Schie

7730054547

Datum in dienst: 1995 als Personeelsmanager - Functie: Directeur P&O sinds 2001

Never a dull moment 

 

Ik ben als directeur P&O verantwoordelijk voor het beleid van vrijwel alles wat te maken heeft met personeel. Het is heel afwisselend omdat ik met uiteenlopende onderwerpen bezig ben. Denk hierbij aan werving&selectie, opleidingen, arbeidsvoorwaarden, salaris- en personeelsadministratie, maar ook organisatiebeleid en het beheren van externe relaties met vakbonden en branche organisaties. Daarnaast zijn intern contact met OR en verantwoordelijk zijn voor BVD (beveiliging, veiligheid en derving) en facilitair onderdelen van mijn functie.

Bij ons draait alles om met elkaar te slagen. Te slagen in het maximaal op de wensen van onze klanten inspelen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het zorgt ervoor dat ik met heel uiteenlopende zaken te maken heb. Tevens heb ik met heel veel verschillende mensen te maken, die ieder hun individuele talenten en verwachtingen hebben en soms ook beperkingen en teleurstellingen. Kortom erg veel dynamiek in een bijzonder turbulente marktomgeving. “Never a dull moment”.

Ik hecht veel belang aan de dialoog. Om hiermee de combinatie te zoeken tussen resultaatgerichtheid en aandacht voor “de mens”. Dat past prima bij het feit dat Van Neerbos veel kansen biedt voor mensen die iets in hun mars hebben en willen groeien!