Kom ook werken bij Gamma Karwei Intergamma
Intergamma

KARWEI Zaandam

Van Neerbos Bouwmarkten B.V. (VNB) is de grootste franchisenemer van Intergamma (GAMMA en KARWEI). In meer dan 150 winkels zetten 4500 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten optimaal te bedienen. Het servicekantoor is gevestigd in Reeuwijk.
Onze cultuur is het beste te omschrijven als no-nonsens met een hart! Onze enthousiaste, klantgerichte en deskundige medewerkers zijn de basis van ons succes.
Ons beleid is gericht op klant- en medewerkerstevredenheid, expansie en het behalen van schaalvoordeel. Dit doen we door het stimuleren van pro-actief gedrag en waar nodig het bewaken van de uniformiteit.

  

Contactgegevens

Telefoonnummer: 075 - 6318584
E-mail: zaandam@karwei.vnb-diy.com

Adresgegevens

Stormhoek 21
1506 SW
55244964


Beschikbare vacatures

Bijbaan als Verkoopmedewerker bij KARWEI

Zoek jij plezier in je werk? En een baan met variatie? Dan heb je deze bijbaan nu gevonden! We zoeken iemand zoals jij die bij de KARWEI in Zaandam als verkoopmedewerker extra wil bijverdienen, met een gezellig team collega’s. Wat ga je doen in ...

Bijbaan als Kassamedewerker bij KARWEI

Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen terwijl je intussen zijn artikelen scant. Als jij iemand bent die in je bijbaan graag het verschil maakt bij de ...